Wat doen wij?

Superhelden in communicatie
Als ware superhelden schieten wij te hulp bij al je marketing vraagstukken en communicatie uitingen. Jouw wensen staan centraal, ook als je nog niet helemaal weet wat je wilt. Wij denken in iedere stap van het proces met je mee en werken met je samen voor het beste resultaat.

Idee, ontwerp en productie.

(Direct) marketing

Hoe ziet jouw potentiele klant eruit? En hoe spreek je die aan? Marketing is onze superkracht! Wij weten hoe we doelgroepen moeten bereiken. Of het nu gaat om het ontwerpen van een reclamefolder of een grootschalige social media campagne. Wij helpen je verder!

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp zit in ons bloed. Wat je wensen ook zijn, wij maken jouw ideeën visueel. Uiteraard passend bij de doelgroep en het communicatiemedium. Met onze partners werken wij samen om zo voor jou het beste resultaat te bereiken. En bij iedere stap in het proces zijn wij betrokken.

Drukwerk en print

Naast het uitwerken van het grafisch ontwerp denken wij ook mee over de meest passende communicatie-uiting. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan drukwerk. Flyers, posters, brieven maar ook kleding, spandoeken en banners. Voor iedere drukwerkopdracht zoeken wij de juiste partner, door ons grote netwerk vinden wij altijd de beste kwaliteit tegen de sterkste prijzen.

Promotieartikelen

Hoe vaak heb jij al een reclame pen gekregen die het niet deed of binnen de kortste keren afbrak? Juist, vaak! En dat is ons ook opgevallen. Of het nu gaat om pennen, waterflessen of VR-brillen als wij het mogen regelen weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct krijgt voor de beste prijs. En met een mooi design natuurlijk want wij zijn niet voor niets superhelden in grafisch ontwerp.

Signing

Signing is eigenlijk elke uiting van beeld of tekst in een ruimte. Denk bijvoorbeeld aan wegbewijzering, spandoeken, banners of raamfolie. Wij verzorgen het grafisch ontwerpen en de uitvoering. Voor ieder budget denken we mee over de meeste passende vorm van signing voor jouw bedrijf.

Websites

Altijd al een gave website willen hebben? Zo één die meteen de aandacht trekt? Die overzichtelijk en makkelijk te bedienen is? Dan bouwen we die toch voor je! Onze websites zijn voor jou en voor je klanten makkelijk te bedienen. Pas zelf gemakkelijk teksten aan en voeg nieuwe items toe. Of je onze websites nu op je laptop, tablet of telefoon bekijkt, ze zien er altijd strak uit.

Kunnen we je helpen?

10 + 11 =

Schumanpark 99
7336 AS Apeldoorn
+31(0)55 303 08 90
info@hindz.nl